Agar-Agar flingor 28g x8
Agar agar är ett vegetabiliskt geleringsmedel som kallas “kanten” i Japan. Det görs av...
Alg Arame (vild) 5x50g
Alg Dulse (vild)  5x50g, EKO
Dulse är den alg som är mest känd och är väldigt användingsbar och enkel att använda. Hållbart...
Alg Hijiki (vild) 50g x5
Hijiki är korta svarta alger som är mycket smakrika och goda när de sauteras med grönsaker.
Alg Kombu - Hokkaido (vild) 50g x5
Tjocka, breda remsor av Kombu är vanligt
Alg Nori (gröna flingor) 20g x10
Fint strimlade noriblad som enkelt
Alg Nori 10 ark. 6x25g
I Japan kallar man dessa "hoshi nori". Man rostar arken lätt tills de ändrar färg från lila till...
Alg Sushi Nori (rostad) 7 ark. 8x17g
Rostade, torkade noriblad som kan användas vid sushitillverkning, eller strimlas och användas för...
Alg Wakame 5x50g
En mild, behaglig smak. Skördad för hand i det klara, mineralrika havet längs med Japans kuster.
Algsallad japansk 6x25g
Torkade alger: wakame (Undaria pinnatifida), agar (Gelidium spp.), och aka tsunomata (Chondrus...