|
Rostade, torkade noriblad som kan användas vid sushitillverkning, eller strimlas och användas för... |
Inlagd ingefära, som är ett traditionellt japanskt tillbehör till sushi och sashimi. |
Selenio-riset odlas i nordvästra Italien (Piemonte) och har samma karaktär som det japanskt... |
Tillsätt denna välbalanserade blandning av rårisvinäger, mirin och sojasås till kokt ris och rör... |
Den här sojasåsen är tilvlerkad efter ett traditionellt japanskt recept som kombinerar den... |
En både fyllig och len japansk risvinäger, tillverkad i Kyushu, den sydligaste av Japans fyra... |
En både fyllig och len japansk risvinäger, tillverkad i Kyushu, den sydligaste av Japans fyra... |
Kontor: Dagsmeja, Tillfällavägen 15, 433 62 Sävedalen. 031 - 23 02 03. info@dagsmeja.se
Lager: In Time Logistics, Bolshedens Industriväg 30, 427 50 BILLDAL |